Μονοήμερη εκδρομή διοργανώνει ο Σύλλογος Σμαρδακίτου Τήνου στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες, το ηρωικό νησί της Επανάστασης του ’21.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου  για περιήγηση στα μαγευτικά τοπία, στα βοτσαλωτά καλντερίμια, τα μεθυστικά αρώματα και τη παραδοσιακή νησιωτική αρχιτεκτονική των Σπετσών!


Ο Σύλλογος, θα επισκεφθεί και το αρχοντικό της καπετάνισσας Μπουμπουλίνας, στο τριακοσίων ετών Αρχοντικό της, που λειτουργεί ως μουσείο από το 1992 , με ξενάγηση περίπου 45 λεπτών , κατά την οποία ο επισκέπτης μαθαίνει για την ζωή και το έργο της και συγχρόνως βλέπει κειμήλια του Αγώνα , προσωπικά αντικείμενα της ηρωίδας και άλλα αξιόλογα εκθέματα.

Θα ακολουθήσει, προαιρετική, επίσκεψη στο Αρχοντικό του Χατζηγιάννη –Μέξη , που ήταν ένας από τους πρώτους άρχοντες των Σπετσών  στα χρόνια του Αγώνα για την Εθνική μας Ανεξαρτησία.
Θα πάμε οδικώς μέχρι την Κόστα κι από εκεί θα περάσουμε απέναντι με τα καϊκάκια!

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε  με τη Χριστινέλα  Πιπέρη  στο 6936537175 ή με τη Βάσω Κρανάκη στο 6988926658.

Μετα τιμής
Το Δ.Σ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.