Χρόνια πολλά μαμά μου!

να, ένα ϕιλί, μια αγκαλιά και ένα δώρο από το Κερασό!

μαμά, mommy, mother, maman, mère, mum, Mutter, mamma, μαμά, madre, mamá, mom, mor, mom, mor, ema, äiti, anya, ibu, mam, mháthair, mamma, moeder, mama, matka, μαμά, anne, мама, майка, Mommy, nënë, мама , мать, mamička, matka, maminka, matka, mama, μητέρα, мама, mãe, мама, mamma, mor, mama, مادر،مادر, Մայրիկ, մայրը, mamma, māte, mom, mam, ina, ma, mẹ, mamma, móðir !

όπως και αν σε ϕωνάξω, είσαι πάντα εκεί!

Την Κυριακή 8 Μαΐου, γιορτή της μητέρας*, στο Κερασό, υπάρχει ένα μικρό δώρο και μια μεγάλη αγκαλιά για όλες τις μαμάδες, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα κόσμημα αγάπης, πολλές ευχές και άπειρες καρδιές.

Σας περιμένουμε!

*Οι πρώτες αναϕορές για τη γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα.

Σύμϕωνα πάντα με τη μυθολογία,

η μητέρα Γη (Γαία) σύζυγος του Ουρανού είναι η προσωποποίηση της ϕύσης, που γεννά όλο τον κόσμο και λατρεύεται σαν υπέρτατη θεότητα. Η λατρεία περνά στη συνέχεια στην κόρη της, Ρέα, σύζυγο και αδερϕή του Κρόνου η οποία λατρεύεται ως "μητέρα των θεών", καθώς ϕαίνεται να είναι η πρώτη, που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα. Οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη Ρέα κάθε άνοιξη, θεά της γης και της γονιμότητας, την οποία διαδέχτηκε η τρίτη της κόρη, Ήρα, θεά της γονιμότητας, του γάμου και των γυναικών. Κι έτρεχα κάθε άνοιξη σε όλη τη γή να βρω το πρώτο κεράσι… … μόνο για σένα!

Τηλέϕωνο: 22830.26307
Εmail: info@keraso.com
Facebook: Κερασό
Λεωϕόρος Μεγαλόχαρης 12, Τήνος 84200

Μοιραστείτε τις στιγμές σας μαζί μας στο facebook και στο instagram: #kerasoeventsΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.