Μαχαιριά μπορεί να χαρακτηριστεί η απεργία που είναι σε ισχύ από την ΠΝΟ για το νησί της Τήνου. Πέρα των βασικών αγαθών που δεν υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν στο νησί. Σοβαρά προβλήματα δέχθηκε και ο επαγγελματίας του νησιού. Καταστήματα δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν τα προϊόντα του αλλά και η Τουριστική κίνηση ήταν μηδενική γι' αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας περισσότερες από 30 βαφτίσεις ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στο νησί τις προηγούμενες μέρες ενώ τα ξενοδοχεία & ενοικιαζόμενα της Χώρας είχαν μεγάλο αριθμό κρατήσεων. Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά πήγαν στράφι εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ που εξήγγειλε την Πέμπτη 5 Μαΐου μέχρι το πρωί της αυριανής Τρίτης. 

Σχόλια:

2 comments:

 1. Κυριοι δεν πρεπει να παραπονιοσαστε οταν γινετε μια απεργια για το καλο του συνολου.Οι επιχειριματιεσ παντα τα θελουν ολλα δικα τους διοτι δεν τους προωλιματιζει τι επιπλεον βαρη θα βαλη η κυβερνηση διοτι αυτοι κονομανε και πολλα μαλιστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καπταν Γιάννη,
  δεν ηταν για το καλο του συνόλου αλλά το αντίθετο, για το συμφέρον μονο του ταμείου των ναυτικών και οι άλλοι να παν να πνιγούν.
  Οι "επιχειρηματίες" δεν είναι το μεγαλο κεφάλαιο , τα joint ventures και οι "μεροκαματιάρηδες" με τις ofsshore εταιρείες,
  αλλά όσοι δουλευουν οι ιδιοι και οι οικογένειές τους στα μαγαζιά και τα καταλύματά τους,
  που ειναι ανοικτα ελάχιστους μηνες το χρόνο.
  Κάποιοι που "κονομάνε" είναι στη Μυκονο ,
  και σκασίλα τους για τις απεργίες σας, οι πελάτες τους έρχονται με γιώτ , κρουαζιερόπλοια , και αεροπορικώς ...
  Και πανω απ ολα το αποτέλεσμα στα βαρήκοα ώτα της κυβέρνησης είναι ισοδύναμο με την έννοια σας για το περιβόητο καλό του συνόλου, δηλαδή μηδέν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.