Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων της παράστασης «Ο Μυστήριος Mr. Love» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Μαΐου (18.30) στην Αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα.

Η επιτυχημένη παράσταση του Μικρού Γκλόρια με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Τζένη Διαγούπη θα μεταφέρει το κοινό της Τήνου, στο Λονδίνο του 1910.
Συνέντευξη των πρωταγωνιστών της παράστασης μιλάνε στο Tinos Today

Λίγα λόγια για την παράσταση

Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κ ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν , το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα…που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται , το σκάει μαζί του και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους…Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους και να ζήσουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό; Ένα έργο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δραματική κομεντί , με χιούμορ ευαισθησία και απρόσμενες εναλλαγές ύφους και κλίματος.

Εισιτήρια: 10€ (προπώληση) & 12€ (είσοδος)
Προπώληση εισιτηρίων:  Κατάστημα Ψιλικών "Βίδος" στην ΠαλλάδαΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.