Στο πλαίσιο της παράστασης «ο Μυστήριος Mr. Love» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Μαΐου και ώρα 18.30μμ στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα. Οι ηθοποιοί του έργου παραχώρησαν συνέντευξη στο Tinos Today. Πάμε να μάθουμε περισσότερα για τον «Mr. Love».

Τζένη Διαγούπη

Ποια είναι η σχέση σου με την Τήνο;

Πραγματικά αγαπάω το νησί.  Ήρθα για ένα προσωπικό λόγο το 2006 και γνώρισα τον Αντώνη και τον Γιάννη Βιδάλη και αγάπησα το νησί και τους ανθρώπους που μένουν εκεί. Έρχομαι πραγματικά πολύ συχνά. Αισθάνομαι ότι πηγαίνω σε ένα μέρος που είναι δικό μου.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο Mr. Love, και ποιος ο ρόλος σου σε αυτή την παράσταση;

Ο Mr. Love είναι ένας άντρας τυχοδιώκτης,  προικοθήρας που εκμεταλλεύεται της γυναίκες. Υποδύομαι την Αδελαίδα, μια έξυπνη γυναίκα την οποία δεν έχει αποδεχθεί κανείς στην ζωή της. Όπου προσπαθεί να βρει τον έρωτα και τον βρίσκει στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά της. Περνάνε μαζί πολλές δυσκολίες και εκείνη επιβιώνει μέσα από την αλήθεια της, ως ηρωίδα.

Στην ζωή σου έχεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Δεν νοιώθω ότι έχω κοινά στοιχεία. Προσπάθησα να βρω ίσως κάποιες πτυχές της δυναμικότητας της όπου μέσα από αυτή την ικανότητα κερδίζει τον Mr. Love και τον καταφέρνει να την αγαπήσει. Επί της ουσίας πρόκειται για μια δυνατή γυναίκα

Τι είναι αυτό που ζητάς από τις θεατρικές σου δουλειές;

Η συνεργασία είναι σημαντικό στοιχείο όχι τόσο πολύ ο ρόλος. Με ενδιαφέρει με ποιους ανθρώπους θα βρεθώ στην σκηνή, να υπάρχει καλό κλίμα . Έχουμε κάνει δουλειές που δεν ήταν όλα ανθηρά γι’ αυτό, σίγουρα, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τα πρόσωπα σε μια παράσταση

 Ένα μήνυμα στο Τηνιακό κόσμο που θα έρθει να δει την παράσταση;

Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα στο κόσμο όπως λέμε και στο έργο. Καλό θα είναι να αγαπάμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και εμείς χρειαζόμαστε την αγάπη των ανθρώπων της Τήνου που θα έρθουν να δουν την παράσταση.Αλέξανδρος Mπουρδούμης

Είστε ο "Μυστήριος mr. Love". Τι έργο θα δούμε στις 29 Μαΐου στην Τήνο;

Το έργο είναι από τα ωραιότερα των τελευταίων χρόνων. Μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει ερωτικό, κομεντί και ως θρίλερ. Έχει έντονα συναισθήματα και ένα φινάλε που είναι ανέλπιστο.

Είναι ένα ιδιαίτερο έργο με χαρακτήρες που φτιάχνουν ένα ζευγάρι παράξενο. Ένας ζιγκολό της εποχής – προικοθήρας, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πουλάει έρωτα στις γυναίκες και τους παίρνει το κομπόδαιμα τους (από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο). Τα πράγματα περιπλέκονται όμως όταν εμφανίζεται η Αδαλαίδα. Η παράσταση είναι μια βαθιά ανάσα για τους θεατές σαν να πέφτουν στο βυθό και να βγαίνουν γρήγορα έξω.

Άρα μιλάμε για αταίριαστους ανθρώπους, αλήθεια, μπορούν να συνυπάρξουν;

Ναι και οι δύο ήρωες είναι από τα λαϊκά στρώματα, στην πορεία βλέπουμε ότι ο ένας είναι ο καθρέφτης του άλλου. Κουβαλάνε ευαισθησίες. Όπως διαδραματίζεται το έργο θα φανερωθεί το δεύτερο πρόσωπο του mr. Love  το πραγματικό, αυτό που είναι κάτω από τη «μάσκα».

Αφού  δει κάποιος την παράσταση με τι συναισθήματα θα αποχωρήσει;

Ο θεατής περνάει από όλες τις κλίμακες των συναισθημάτων.  Συγκινείται, αγωνιά, ταξιδεύει και σίγουρα τον κάνει να αναρωτιέται για πράγματα δικά του. Το έργο έχει πάρει καλές κριτικές έχει ανταπόκριση από τον κόσμο και στο τέλος ο θεατής σκέφτεσαι την παράσταση. Την συζητάει με τους φίλους του πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.

Τι είναι αυτό που ζητάς από τις θεατρικές σου δουλειές;

Καλές συνεργασίες  και καλό κλίμα είναι τα πιο σημαντικά. Κάνουμε μια δουλειά που λαμβάνει μέρος πολύς κόσμος. Χαίρομαι που έχω παίξει σε πολλά διαφορετικά είδη θεάτρου.

 Ένα μήνυμα στο Τηνιακό κόσμο που θα έρθει να δει την παράσταση;

Να μας τιμήσει, να έρθει στην παράσταση. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα την παρουσιάσουμε στο νησί, έχω έρθει στην Τήνο και μάλιστα έχω περάσει εξαιρετικά. Είχα έρθει με την Τζένη (Διαγούπη) που μάλιστα αγαπάει το νησί, έχω την αίσθηση ότι το αισθάνεται σαν δεύτερο τόπο της.

Σας περιμένουμε να έρθετε, να γεμίσετε το θέατρο και να ταξιδέψτε μαζί με τον mr.Love

Απόδοση – σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης
Κοστούμια: Χριστίνα Κοντοβά
Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Bασίλης Κουλακιώτης
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε
Διάρκεια: 85 λεπτά.

Εισιτήρια: 10€ (προπώληση) & 12€ (είσοδος)

Προπώληση εισιτηρίων:  Κατάστημα Ψιλικών "Βίδος" στην Παλλάδα


διοργάνωση

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.