Με δύο παραστάσεις χθες, σε μια κατάμεστη αίθουσα του Αγίου Αντωνίου, ο «Μυστήριος Mr. Love» γοήτευσε το κοινό της Τήνου. H Τζένη Διαγούπη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσαν γι' ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό και δημιούργησαν πραγματικά μια όμορφη παράσταση με πολλές εναλλαγές ύφους και κλίματος κατά την διάρκεια του έργου.

Η Ιστορία που είδαμε.

Λονδίνο 1910. 

Ο MR LOVE είναι ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν, το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη.

Ο θύτης και το θύμα …που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται, το σκάει μαζί του από το σπίτι και τη δουλειά της και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους…

Εκεί θα ανακαλύψει τη δική της αλήθεια αλλά και τη δική του, μυστηριακή, καταλυτική, γοητευτική. Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Η αλήθεια της και τα συναισθήματά της θα τον κάνουν να ανακαλύψει την χαμένη αγάπη; Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους και να ζήσουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό;


Ένα έργο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δραματική κομεντί, με χιούμορ, ευαισθησία και απρόσμενες εναλλαγές ύφους και κλίματος.

Απόδοση – σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης
Κοστούμια: Χριστίνα Κοντοβά
Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Bασίλης Κουλακιώτης

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε

Διοργάνωση

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.