Στις 14 Μαΐου 2016 έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην κατηγορία των Παμπαίδων και Παγκορασίδων. Η ομάδα του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου συμμετείχε με τον αθλητή Γάσπαρη Γιώργο και με την αθλήτρια Αναστασιάδου Νιόβη.

Στους παμπαίδες ο Γάσπαρης Γιώργος πήρε δύο νίκες στον όμιλό του, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει στην β΄ φάση γιατί έχασε απ’ τον τρίτο του ομίλου του. Στις παγκορασίδες η Αναστασιάδη Νιόβη πήρε μια νίκη αλλά έχασε απ’ τις άλλες δύο του ομίλου της.

Τα παιδιά αν και δεν πέρασαν στην β΄ φάση, εντούτοις είχαν την ευκαιρία της συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και το ότι αποκόμισαν αξιόλογες εμπειρίες. Τελειώνοντας τα φετινά Πανελλήνια πρωταθλήματα στο πινγκ- πονγκ, ας ευχηθούμε και πάλι του χρόνου να συμμετέχουν αθλητές-τριες απ’ την Τήνο και να έχουν βελτιωμένες επιδόσεις.Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου
Τμήμα Πινγκ- Πονγκ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.