Σε προηγούμενες ανάρτηση μας, αναφέραμε για το νέο τουριστικό portal της Τήνου και την συνεχή ενημέρωση του. Ένα Portal που χρειάζονταν ανανέωση διότι η παλαιά έκδοση του www.tinos.gr ήταν κάπως ξεπερασμένη σε σχέση με την υπάρχουσα τεχνολογία. Έτσι, είχε παρθεί η απόφαση, το site (η βιτρίνα του νησιού στον εικονικό επισκέπτη) να αλλαχτεί και να χτιστεί πάνω σε νέες ιδέες και "φρέσκιες" δημιουργίες.

To www.tinos.gr βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την δημιουργία του απουσιάζουν κάποιες φωτογραφίες χωριών καθως και η προβολή των επαγγελματιών του νησιού που επιθυμούν να προβληθούν στον ιστότοπο.

O ιστοχώρος είναι πολυγλωσσίκος έχοντας τα Ελληνικά, τα Γαλλικά και τα Αγγλικά, ενώ διαθέτει και ψηφιακό χάρτη ενώ κατα καιρούς αναρτώνται κάποιες σημαντικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί όπως το Τinos Food Paths.

παλιό www.tinos.gr
Έχουν τοποθετηθεί οι κατηγορίες με τις ανάλογες υποκατηγορίες: Σχετικά με την Τήνο, Που να πας, Τι να δεις, Γεύση, Διαμονή (υπό κατασκευή). Ένα site που προορίζεται για το βασικό εργαλείο διάθεσης της πληροφορίας για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής τόσο για την εγχώρια αγορά όσο και για τον εισερχόμενο τουρισμό. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και σύμφωνα με το μετρητή alexa.com το site κάθε μήνα δέχεται και περισσότερο κόσμο με τους καλοκαιρινούς μήνες να αναμένεται μεγάλη η επισκεψιμότητα.

νέο www.tinos.gr


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.