Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μαρλά Μαμάδου, ο Σύλλογος Βεναρδιανών «Αγ.Ιωάννης ο Θεολόγος» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου Πανόρμου Τήνου προκηρύσσουν αγώνες ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Tinos Marble Trail:Exomeria» στο Νησί της Τήνου.

Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και οι αγώνες είναι Υπό την Αιγίδα του Δήμου Τήνου και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς και του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.

Την Τεχνική Υποστήριξη των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία All About Running.

To Πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες ορεινού τρεξίματος απόστασης 22 χλμ , 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στον οικισμό του Πύργου της Τήνου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ : TINOS MARBLE TRAIL EXOMERIA

Αγώνας: Ισμαήλ Trail 22 χλμ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016
Σημείο Εκκίνησης-Τερματισμού: Οικισμός Πύργου
Ώρα Εκκίνησης: 7.00 π.μ
Απόσταση Αγώνα: 22 χλμ
Υψομετρική: + 932μ

Χρονικό όριο Αγώνα: Οι αθλητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους σε 5,30 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.
Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Θα βραβευτούν οι τρείς (3) πρώτοι άνδρες και οι τρείς (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: εώς 40, 40-59, 50-59, 60-69, 70+.

Ιδιαίτερο μαρμάρινο έπαθλο-γλυπτό φιλοτεχνημένο από Τηνιακούς Μαρμαρογλύπτες θα λάβει ο πρώτος αθλητής και αθλήτρια της γενικής κατάταξης καθώς και ο πρώτος Τήνιος αθλητής και η πρώτη Τήνια αθλήτρια.

Αγώνας: Μύλοι Trail 5 χλμ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016
Σημείο Εκκίνησης-Τερματισμού: Οικισμός Πύργου
Ώρα Εκκίνησης: 8.30 π.μ
Απόσταση Αγώνα: 5 χλμ
Υψομετρική: + 220μ

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλούμενοι ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα: Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Θα βραβευτούν οι τρείς (3) πρώτοι άνδρες και οι τρείς (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Ιδιαίτερο μαρμάρινο έπαθλο-γλυπτό φιλοτεχνημένο από Τηνιακούς Μαρμαρογλύπτες θα λάβει μόνο ο πρώτος αθλητής και αθλήτρια της γενικής κατάταξης.

Αγώνας: Πύργος Kids Run 1 χλμ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016
Σημείο Εκκίνησης-Τερματισμού: Οικισμός Πύργου
Ώρα Εκκίνησης: 11.00 π.μ
Απόσταση Αγώνα: 1000 μ

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 6 ετών (με τη συγκατάθεση των γονέων τους όσοι είναι κάτω των 18),οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Θα βραβευτούν τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία (3) πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: 6-8, 9-11, 12-14, 15-17.

Η περίοδος των εγγραφών ξεκινά στις 15 Μαΐου. Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tinosmarbletrail.gr όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες. Επίσης υπάρχουν παροχές για την οικονομική μετακίνηση και διαμονή σας στο νησί της Τήνου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.