Το 4ο Tinos Cup έφτασε στο τέλος του με πολύ μεγάλη επιτυχία και σήμερα αναχωρούν οι μικροί αθλητές με τους συνοδούς τους. Περισσότερα απο 650 παιδιά και γονείς επισκέφτηκαν το νησί μας για μια εβδομάδα έπαιξαν,γέλασαν,διασκέδασαν και μας αποχαιρετούν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Γι' αυτό το λόγο το Διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Τηνου η εταιρεία boca sport και ο Υπεύθυνος Αντώνης Φώσκολος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν και πρόσφεραν υπηρεσίας για την υλοποίηση της διοργάνωσης :
Αρχικά Τον Δήμο Τήνου που για τέταρτη χρόνια έθεσε την διοργάνωση υπό την αιγίδα του .

Τον ορθοπαιδικό αθλίατρο Κοντοβαζαινιτη Παναγιώτη που τον είχαμε μαζί μας .
Τους Μεγάλους Χορηγους : INTERAMERICAN, WIND , ΡΕΜΕΤΖΟ ,ΠΟΤΟΠΩΛΕΙΟΝ , ZAROS , ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ , LABIKO , BLUE STAR FERRIES , GOLDEN STAR FERRIES

Τους Χορηγους
ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ ΞΑΝΑ ,VILLAGE, ALEXANDER SPORT,EXO CATERING, POSEIDON TRAVEL, MAGAZZINO, ΠΑΡΤΕΡΙ, ΤΥΠΟΣ,ΦΩΤΟ ΕΛΕΝΑ, ΞΕΜΠΑΡΚΟ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΕΣ, ΛΑΓΗΝΙ, ΜΑΡΑΘΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΦΡΟΣΥΝΗ ΚΩΣΤΑ

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βελαλοπουλο Αργυρή και Λευτέρη για την παραχώρηση ηχητικών συστημάτων για τις απονομές των νικητών.

Το Poseidon travel και τον Γιώργο Παπαναστασιου για την καταπληκτική οργάνωση με τις μετακινήσεις των ομάδων ετσι ώστε να ξεκινούν στην ώρα τους οι αγώνες .

Και τέλος να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του Tinos beach Βλάχο Ντινο και όλο το προσωπικό του για την καταπληκτική φιλοξενία αλλά και την υπομονή που δείξανε .

Ραντεβού του χρόνου στο 5ο Tinos cup !!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.