Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου ευχαριστεί θερμά όσους θεσμούς και άτομα με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν, ώστε από τις 19-27 του μηνός Μαΐου να φιλοξενήσουμε με τη γνωστή και χαρακτηριστική  Τήνια φιλοξενία τα μέλη της Ιερά Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος, τα οποία πραγματοποίησαν στο νησί της Τήνου την τακτική τους εαρινή Σύνοδο. Να φιλοξεν0ήσουμε επίσης στο νησί της Τήνου την  Γ΄ Συνάντηση Καθολικής Ελλάδος-Εφημεριακού κλήρου και ιερομονάχων εφημερίων από τις 24-26 Μαΐου.


Ευχαριστούμε θερμά:

Την οικογένεια του κυρίου Αθανασίου και Μαρίνας για την φιλοξενία  τους στην ιδιοκτησία τους στα Κιόνια.

Τον επιχειρηματία τους Ξενοδοχείου Tinos beach κο Κώστα Βλάχο και τους εργαζομένους σ’ αυτό.

Τον Πλοιοκτήτη της  Ναυτιλιακής Εταιρείας Fast ferries κο Θεολόγο Παναγιωτάκη.

Τον Ναυτικό Πράκτορα της Εταιρείας στην Τήνο κο Νικόλαο Παπακωνσταντίνου για την υποδειγματική εξυπηρέτησή του.

Τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του ΟΓ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την επίσκεψη των Ιεραρχών στη Νάξο και την επιστροφή τους.

Το Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό και το Δημοτικό Συμβούλιο για την επίσκεψη του στο χώρο της Συνάντησης των Ιεραρχών και Εφημερίων και για τα αναμνηστικά δώρα προς όλους

Τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Εμπορικού και επαγγελματικού Τήνου για την προσφορά διαφημιστικού υλικού του νησιού.

Την Τράπεζα  EUROBANBKγια την διάθεση γραφικού υλικού, όπως επίσης και την Τράπεζα Πειραιώς.

Τις οικογένειες που απέδειξαν το σεβασμό και την αγάπη τους προς τους Ιεράρχες και εφημερίους και τους γλύκαναν με τη δεξιοτεχνία τους.

Όλη την Εκκλησία της Τήνου που προσευχήθηκε για την επιτυχία των δύο αυτών ιστορικών γεγονότων, τον εφημέριο του Μητροπολιτικού μας Ναού π. Γεώργιο  Παλαμάρη, και την ενοριακή κοινότητα της Νάξου που υποδέχτηκαν  με χαρά και ενθουσιασμό τα μέλη της Ιεράς Συνόδου μας.

Όσους εργάστηκαν επώνυμα ή ανώνυμα ώστε η διπλή αυτή ιστορική Συνάντηση να στεφθεί  με  επιτυχία.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους δύο ιερείς μας π. Ριχάρδο Ταρασκεβιτς και  Ιωάννη Σκλάβο που βάσταξαν την μεγαλύτερη ευθύνη σ’ αυτή την ιστορική διπλή Συνάντηση στην Τήνο.

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
και παντός Αιγαίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.