Ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Τήνου, ο σύλλογος εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ο Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χαϊδαρίου, πραγματοποίησαν το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Τήνου, αγώνες βόλεϊ, διεκδικώντας το έπαθλο της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς!

Μια ιδέα και μια πρωτοβουλία των εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που πήρε σάρκα και οστά με τη στήριξη του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Τήνου.


Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στους παίκτες, στους προπονητές, στους διαιτητές, και σε όλους όσους συνετέλεσαν στη διεξαγωγή των αγώνων, διαθέτοντας κόπο και χρόνο!

Ευχαριστεί τους ελάχιστους, δυστυχώς, θεατές, αλλά και όσους στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή, με την αγορά εισιτηρίου.

Για μας, τους ανθρώπους του σωματείου, δεν είναι μόνο η υλική συνδρομή που προήλθε από τη διάθεση των εισιτηρίων και τη δωρεά χρηματικού ποσού και υλικών χειροτεχνίας από το σύλλογο εργαζομένων ταχυδρομικού ταμιευτηρίου.

Είναι κυρίως η χαρά και η ικανοποίηση που νοιώθουμε όταν βλέπουμε ανθρώπους να βαδίζουν δίπλα μας, στηρίζοντας τα βήματά μας με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                         Η Γραμματέας
Γρηγόρης Κανακάρης         Τριάδα Ζέρβα

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.