Δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες την συνέντευξη που μας παραχώρησε η κ. Δεληγιάννη, Αρμόδια Αντιδήμαρχος για θέματα τουρισμού. Σε σχετική ερώτηση που της κάναμε για τις περαιτέρω κινήσεις που θα γίνουν για την τουριστική προβολή του τόπου μας ενημέρωσε τα ακόλουθα:

Οι επόμενες άμεσες δράσεις μας μέσα στο καλοκαίρι έχουν να κάνουν με φιλοξενία Ιταλών και Γάλλων δημοσιογράφων αρχικά, με συνδρομή σε γυρίσματα ταινίας μεγάλου μήκους στην Τήνο για την οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά εν ευθέτω χρόνο, με φιλοξενία σε bloggers που θα διαφημίσουν το νησί και γενικά θα διαχειριστούμε σύγχρονους τρόπους διαφήμισης και προβολής.

Εκείνο όμως με το οποίο ασχολήθηκα από την πρώτη μέρα της θητείας μου και θέλω να πάει καλά είναι ο επανασχεδιασμός των μονοπατιών, η σήμανση και ο καθαρισμός τους και γιατί όχι και η πιστοποίησή τους. Το βασικότερο είναι όταν ολοκληρωθούν οι τεχνικές διαδικασίες να γίνουν προωθητικές κινήσεις σε επίπεδο διαδικτύου. Να υπάρχει δηλαδή ένας ιστοχώρος, που θα απευθύνεται αποκλειστικά στον εν δυνάμει πεζοπόρο και θα του παρέχει πρόσβαση σε χάρτες και πληροφορίες. Στόχος είναι και η δημιουργία εφαρμογής κινητών τηλεφώνων αποκλειστικά για πεζοπόρους.

Κλείνοντας μας τόνισε η κ. Αντιδήμαρχος, πως θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε -και δεν θα κουραστώ να το λέω- είναι ότι επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μπορούμε να πετύχουμε μόνο μέσω του εναλλακτικού τουρισμού και βέβαια είναι απαραίτητη η βελτίωση των υποδομών των ξενοδοχείων για να δημιουργηθούν περισσότερες κλίνες φθινοπωρινών ή και χειμερινών ξενοδοχείων.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Δεληγιάννη

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.