Στο κοινό των περισσοτέρων από 1400 επιβατών (στοχευμένο κοινό λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος) του Superferry II, και στη γραμμή Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, η εκδήλωση για την παρουσίαση παραδοσιακών προϊόντων των νησιών της Τήνου - Άνδρου - Μυκόνου.

Την Τήνο εκπροσώπησε η Λουίζα Αρμακόλα και η βιοτεχνία της “Το ντουλάπι της γιαγιάς”, παρούσης και της “γιαγιάς” Ιωσηφίνας Δελατόλα.


Παρουσιάστηκαν: προϊόντα αρτοποιίας, παξιμαδάκια με πορτοκάλι, με ντομάτα, ολικής κ.λ.π., το εξαιρετικό προϊόν της Τήνου, τα άγρια αγγιναράκια, και σάλτσες που φανερώνουν ευρηματικότητα στη χρήση των λίγων πλην ποιοτικών υλικών της κυκλαδικής γης.

Οι συνταγές έχουν γίνει με μεράκι και μετά από χρόνια έρευνας, η Ιωσηφίνα Δελατόλα υποστηρίζει πως οι συνταγές της έχουν απολήξεις στην αρχαιότητα. Παρούσα και πάλι η “Μπύρα Νήσος” από την μικροζυθοποιία της Τήνου, που αν και η επίδειξη έγινε πρωί, το κοινό δοκίμαζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το προϊόν.Και τα τρία νησιά, συνδύασαν τα προιόντα τους και τα κέρασαν στο κοινό.
Παρούσα και η Κα Χρυσάνθη Στεφάνου της πλοιοκτήτριας εταιρίας, με σκοπό να παρακολουθήσει τη δράση και να την επεκτείνει στο νέο καράβι Superferry που θα δρομολογηθεί σύντομα, σε σύνδεση με Παροναξία όλο το χρόνο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.