Συνεδρίασαν οι Αρτοποιοί της Τήνου και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι δεν θα αυξήσουν την τιμή του ψωμιού. Επομένως ισχύουν οι τιμές που υπήρχαν μέχρι και πριν την αύξηση του Φ.Π.Α.


Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 στις 20:00 συνεδρίασε η ομάδα των αρτοποιών Τήνου στα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου. Παρόντες όλοι οι αρτοποιοί εκτός ενός λόγω απουσίας εκτός Τήνου. Από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας παρευρέθησαν ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Τσιμέκης και η ταμίας κ. Πετρίνα Κολλάρου.

Οι αρτοποιοί συζήτησαν καταρχήν το καυτό θέμα της αύξησης του Φ.Π.Α. και αποφάσισαν ότι δεν θα αυξήσουν την τιμή του ψωμιού. Επομένως ισχύουν οι τιμές που υπήρχαν μέχρι και πριν την αύξηση του Φ.Π.Α.

Επίσης αποφασίστηκε ότι θα λειτουργούν και Κυριακές από την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, την Κυριακή της Πεντηκοστής και για όλο το καλοκαίρι έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια συζήτησαν προβλήματα του κλάδου τους, για την ενιαία πολιτική τους στις τιμές χονδρικής και λιανικής σε όλα τους τα προϊόντα, για την συμπεριφορά ορισμένων επαγγελματιών που τους φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και για το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων τους.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.