ΦΩΤΟ: www.savoirville.grΑύριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, οι διαδικασίες των δημοπρασιών για τις παραλίες της Τήνου. Το πρόγραμμα των δημοπρασιών είναι το ακόλουθο:

  • Για τις παραλίες που ανήκουν στην Δημοτική Ενότητα Τήνου  από ώρα 10:00 έως 11:00.
  • Για τις παραλίες που ανήκουν στις Δημοτικές  Ενότητες Εξωμβούργου και Πανόρμου από ώρα 11:00 έως 12:00.
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η δημοπρασία δεν πραγματοποιηθεί ή αποβεί άγονη, θα επαναληφθεί, χωρίς να απαιτείται νέα δημοσίευση της περίληψης διακήρυξης την 17 Ιουνίου 2016  στο ίδιο μέρος και ώρα.


Δεν δημοπρατούνται αύριο οι παραλίες σε Κολυμπήθρα, Αποθήκες, Λειβάδα

Να θυμίσουμε πως με έγγραφο του Αυτοτελούς Γραφείου δημόσιας Περιουσίας Σύρου του Υπουργείου Οικονομικών προς τον Δήμο Τήνου που έκανε λόγω για μη παραχώρηση των παραλιών της Κολυμπήθρας (μικρή και μεγάλη), Αποθήκες και Λειβάδα που καθώς σύμφωνα με το έγγραφο, δεν έχει εξασφαλισθεί η σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Οικονομικών, ως απαιτείται.

Ο Δήμος Τήνου αντέδρασε και έστειλε επιστολή στους αρμόδιους φορείς και κοινοποίηση προς τους βουλευτές των Κυκλάδων που ζητάει να προβούν οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να δοθεί η έγκριση για τη δημοπράτηση των παραλιών που τελούν υπό καθεστώς ειδικής προστασίας (natura 2000).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.