Με προπόνηση... Πόσο ;;;

Παρά την παντελή απουσία προπονήσεων ανάλογου επιπέδου λόγω ανυπαρξίας του σχετικού βοηθητικού εξοπλισμού, οι αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ, μετείχαν σήμερα στο διασυλλογικό του 1ου Ομίλου Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κορφου στον Ορνό.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, εντυπωσίασαν καθολικά με τις ατομικές αλλά και συλλογικές τους επιδόσεις σε αθλήματα που δεν άπτονταν στις άμεσες αθλητικές τους ειδικότητες.

Πρωτοφανείς, αξιοσημείωτες  και μη αναμενόμενες λόγω της απουσίας προπονήσεων οι επιδόσεις Παμπαίδων και Παγκορασίδων στο άλμα εις ύψος αλλά και στο μπαλάκι.

Τα πολύ ευχάριστα νέα για το προπονητικό team του συλλόγου πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις είναι πως έλαβαν αγωνιστικά δράση στα πόδια τους και αθλητές του σωματείου χωρίς μεγάλη εμπειρία, και οι οποίοι "υπερέβαλαν εαυτόν" αγωνιζόμενοι κερδίζοντας σίγα-σιγά και αυτοί με την σειρά τους την αθλητική τους αίγλη.

Σειρά τώρα έχουν οι προετοιμασίες για τους "Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες 2016" και οι "δικοί" μας, τα "Δηλεια 2016" με συμμετοχή όλων των Κυκλάδων.

Το καθιερωμένο πλέον "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στο επιτελείο του Α.Ο. Μυκόνου για την αψεγάδιαστη διοργάνωση.

Εκ του Δ.Σ. "ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ"

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.