Ο Δήμος Τήνου  όπως κάθε καλοκαίρι διοργανώνει   σε  συνεργασία  με  το  Κλιμάκιο  Αιμοδοσίας  του  Νοσοκομείου  Παίδων «ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ» τη δεύτερη μέσα στο έτος Εθελοντική  Αιμοδοσία, εις μνήμην του Νικολάου Ελ. Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου.


Η μεγάλη συμμετοχή σας στην προηγούμενη αιμοδοσία ήταν συγκινητική και έστεψε τη διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία. Ήρθαν κοντά μας νέα παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι συμπολίτες μας, όλοι ευαισθητοποιημένοι αλλά και απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Γι αυτό ας προσπαθήσουμε όλοι με την συμμετοχή μας να κάνουμε ένα νέο ρεκόρ!!!!

Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας.

Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι αν και η προσέλευση των εθελοντών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά,  οι καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας για αίμα είναι μεγάλες και υπερβαίνουν την μέχρι τώρα προσφορά. Κυρίως δε, ότι δεν θα πρέπει να φτάσει το κακό στην πόρτα μας για να ευαισθητοποιηθούμε.

Προσκαλούμε λοιπόν και παρακαλούμε όλους σας, παλιούς αλλά και νέους αιμοδότες, να δώσουμε όλοι μαζί το παρόν και να δηλώσουμε ότι ο πολίτης της Τήνου είναι ενεργός αλλά κυρίως ευαισθητοποιημένος.

Ραντεβού στους χώρους αιμοδοσίας στις 01, 02 και 03 ΙΟΥΛΙΟΥ για να κάνουμε και αυτή την αιμοδοσία χαρά της προσφοράς και της ανθρωπιάς!!!!!!!!!!

ΓΙΝΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ
   

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.