Πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία το «Μαράντισμα» των Μουνταδιανών στην Αθήνα, στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης ψηλά στην Αργυρούπολη. Μετά την Θεία Λειτουργία, οι παρευρισκόμενοι κάθισαν όλοι μαζί, και γεύτηκαν τα φαγητά που είχαν φέρει.

Πολύς κόσμος, όπως κάθε χρόνο. Λειτουργός, φέτος ο πατήρ Νικόλαος Σιγάλας, που ήλθε ειδικά για μας από τη Λειβαδιά. Ψάλτες οι: Αμοιραλής Κάρολος, Σιώτος Σωτήρης, Σιώτος Νίκος, Στόκος Κώστας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Μάνθος Ποτήρης, Βιδάλης Κάρολος, Λευτέρης Σκαρής, Γιάννης Καγιώργης και Γιώργος Αλεξόπουλος (ο αεικίνητος αγαπητός φίλος που βιντεοσκοπεί τις εκδηλώσεις μας).

Αυτό είναι το παραδοσιακό Μαράντισμα, όπως γινόταν από τους πατεράδες μας τον παλιό καιρό.  Παρέες, οικογένειες, νεολαία, μικροί μεγάλοι όλοι μαζί.  Φαγητό∙ όλα τα καλούδια του κόσμου. Στο τέλος είχαμε και μία παρέα με τσαμπούνα, λύρα και λαούτο. Μιλήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε. Το ΔΣ ευχαριστεί τα 120 άτομα που ήλθαν να γιορτάσουν μαζί μας. Και του χρόνου!!!


Σχόλια:

1 comments:

  1. ΑΠΟ ΤΙΣ 2ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΟΝ ΦΑΛΑΤΑΔΟ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣ ΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977880480 ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΙΔΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.