Νεότερη ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Τήνου αναφορικά με τις παραλίες που θα δημοπρατηθούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

 Σας ενημερώνουμε ότι η δημοπρασία για την εκμίσθωση των παραλιών που θα πραγματοποιηθεί στις 10 – 6 – 2016 από τον Δήμο Τήνου (σχετ. η 5501/30-5-2016 περίληψη διακήρυξης), δεν θα περιλαμβάνει τα τμήματα του αιγιαλού στις θέσεις:

α) Κολυμπήθρα Μεγάλη Άμμος δύο (2) τμήματα,
β) Κολυμπήθρα Μικρή Άμμος,
γ) Αποθήκες και
δ) Λειβάδα γιατί σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο με αριθ. Πρωτ. 4172/6-6-2016 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας, Αυτοτελές Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Σύρου  δεν επιτρέπεται να παραχωρηθούν για απλή χρήση καθώς τελούν υπό καθεστώς ειδικής προστασίας (δίκτυο natura 2000).

Η δημοπρασία για τα υπόλοιπα τμήματα αιγιαλού στην ανωτέρω αναφερόμενη διακήρυξη του Δήμου Τήνου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Να θυμίσουμε, η δημοπρασία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οδός Μεγαλόχαρης 24, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου, ως εξής :

Για τις παραλίες που ανήκουν στην Δημοτική Ενότητα Τήνου  απο ώρα 10:00 έως 11:00.
Για τις παραλίες που ανήκουν στις Δημοτικές  Ενότητες Εξωμβούργου και Πανόρμου απο ώρα 11:00 έως 12:00.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.