Από τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Μανώλη Σώχο λάβαμε χθες, την ακόλουθη επιστολή μετά και την αποχώρηση του από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έλαβε χώρα στο Δημαρχιακό Κατάστημα.


Αγαπητοί συμπολίτες-δημότες του Δήμου Τήνου καλό μεσημέρι.

Ζητώ συγγνώμη από όλους σας για την σημερινή προ ημερήσιας διάταξης, αποχώρησής μου, από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου. Ποτέ δεν υπήρξα ρίψασπις στην 35η μου πολιτική δημόσια και δημοτική μου ζωή. Πάντα, με τεκμηριωμένο, αποδεικτικό λόγο και κυρίως ενωτικό, προσπάθησα να υπηρετήσω τον τόπο μου.

Σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που επικρατούν οι ύβρεις και όχι ο καθαρός και με επιχειρήματα πολιτικός λόγος, δεν μπορεί να προαχθεί ο διάλογος και κατά συνέπεια, να πάει μπροστά το νησί μας.

Γι αυτό, μετά την ανοίκεια, υβριστική επίθεση του Παρέδρου των Υστερνίων, κ. Μαλακατέ, για το θέμα μετονομασίας του Δημοτικού Σχολείου Υστερνίων, αποχώρησα από την αίθουσα συνεδρίασης, διαμαρτυρόμενος προς τον κ. Δήμαρχο, για την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Ζητώ συγγνώμη από όλους για την σημερινή μου αποχώρηση και σας βεβαιώ, ότι, από όποιο μετερίζι και αν χρειασθεί, θα σας υπηρετώ με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και άδολης προσφοράς.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.