Την Κυριακή 26 Ιουνίου, εορτή της Αγίας Τριάδας πανηγύρισε ο Ενοριακός Ναός του Κάμπου στην Τήνο. Την Παραμονή τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός από τον  εφημέριο του Ναού π. Γεώργιο Ανδριώτη.

Την ημέρα της πανήγυρης τελέστηκε στις 11 το πρωί Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από το Σεβασμιότατο π. Νικόλαο στην οποία συλλειτούργησαν ο εφημέριος του ναού π. Γεώργιος Ανδριώτης και ο εφημέριος της Ποιμαντικής Ενότητας Σκαλάδου, π. Δημήτριος Δαλέζιος.

Ο Ναός ήταν κατάμεστος από ενορίτες αλλά και από φιλέορτους που έφθασαν από τη Χώρα της Τήνου και τα χωριά της, για να συμμετάσχουν στην Πανήγυρη. Ο Ναός Έλαμπε από ομορφιά και η ανακαινισμένη εικόνα της Αγίας Τριάδας στο Κέντρο του Ιερού προσέλκυε τα μάτια  όλων.

Φαίνεται ότι  έγινε μια πολύ καλή εργασία και  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στο ενοριακό συμβούλιο που πήρε την απόφαση, όσο στον ευεργέτη που κάλυψε τα έξοδα της συντήρησης, αλλά ιδιαίτερα  στον καλλιτέχνη συντηρητή, ο οποίος απέδειξε, ότι όχι μόνο είναι καλός συντηρητής αλλά είναι και ευλαβής της Αγίας Τριάδας, διότι εκτός από την τέχνη τους επιστράτεψε και την πίστη του, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων μετά την ανάγνωση του  Ιερού Ευαγγελίου ο Αρχιεπίσκοπος

Φωτογραφικό Υλικό: Σύλλογος Κάμπου Τήνου
Κείμενο: http://www.kantam.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.