Την ήττα με 1-6 γνώρισε το τμήμα Κ17 του Π.Α.Σ. Τήνου από τον Α.Ο. Μυκόνου. Σε σημερινή αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Στενής.

Η ομάδα της Τήνου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης γνωρίζοντας την ήττα στο ντέρμπι από τους γείτονες. Το γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχε ο Κελαδίτης με πέναλτι.


Αξίζει να αναφέρουμε την κίνηση που έκανα τα παιδιά του ΠΑΣ που αποφάσισαν να δείξουν και την άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου.  Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ζήτησαν τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στο σωματείο "Εχουμε Δικαίωμα".

Σε μήνυμα του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, το Δ.Σ. του Π.Α.Σ Τηνου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε σήμερα το απόγεμα στο γήπεδο της Στενής. Ανταποκρίνοντας στο κάλεσμα των παιδιών της Κ-17 και του προπονητή τους, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν το αξιόλογο πόσο τον 297 ευρώ και προσφέροντας το στο σωματείο Α.με.Α. Τήνου, ''Έχουμε Δικαίωμα''

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.