Τα τηνιακά αγροτικά προϊόντα παρουσίασε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου στις 14 Ιουνίου στο Γαύριο της Άνδρου, κατόπιν πρόσκλησης του Επάρχου Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, στην ημερίδα του Επαρχείου Άνδρου για την σύνδεση αγροτικής παραγωγής και τουρισμού.

Ο γεωπόνος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου κ. Μ. Βίλλας μίλησε με θέμα "H αγροτική παραγωγή στην Τήνο τα τελευταία 30 χρόνια και η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην διαμόρφωση του προορισμού και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου" και η κ. Μαρία Δενεκαρία, πρόεδρος της Τ. K. Κώμης παρουσίασε λεπτομερώς "την γιορτή της αγκινάρας" και τον σκοπό για τον οποίο γίνεται και τα οφέλη της Τήνου από την γιορτή αυτή.

Η ημερίδα, στην οποία παραβρέθηκαν οι κάθε είδους επαγγελματίες της Άνδρου που σχετίζονται με την παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία της αγροτικής παραγωγής καθώς και οι επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, είχε μεγάλη επιτυχία. Στο πανελ των εισηγητών ήταν ακόμη και στελέχη των αναπτυξιακών εταιρειών των Τρικάλων και της Πελοποννήσου καθώς και των φορέων του γειτονικού νησιού μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.