Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο δίκτυο των μουσείων του. Αναλυτικά για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο που θα λάβουν χώρα στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο Τήνου οι ακόλουθες εκδηλώσεις.


Ιούνιος 2016
24/6, 21:00 Συναυλία

Tα «Λαϊκά» του Μίκη Θεοδωράκη
Η Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας παρουσιάζει έναν νέο θεματικό κύκλο, αφιερωμένο στα «Λαϊκά» του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ιούλιος 2016
13/7, 19:00 Ημερίδα

«Η οικογένεια Καναγκίνη και η προσφορά της στην κοινωνία και τον πολιτισμό»
Η ημερίδα, αφιερωμένη στη γνωστή οικογένεια από τον Πύργο, οργανώνεται από το Μαριολοπούλειο-Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος, τον Δήμο Τήνου και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς.

10/7, 21:00 Καλλιτεχνική εκδήλωση
Παραδοσιακοί χοροί από τη Μακεδονία και τις Κυκλάδες 
Το τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας παρουσιάζειτην καινούργια του δουλειά. Διδασκαλία-επιμέλεια: Κορίνα Βαρελά.

11/7 21:00 Προβολή
Θερινό σινεμά
Ξεκινά και συνεχίζεται ανά δεκαπενθήμερο (25/7, 8/8, 22/8) το θερινό σινεμά, με την προβολή γνωστών, αγαπημένων ταινιών.

20/7, 21:00 Συναυλία
Συναυλία του Κουιντέτου Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Metallon, με τη συμμετοχή μουσικών φορέων του νησιού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.