Τα άτομα της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης του σωματείου μας μαζί με τους συνοδούς τους, αποχαιρέτησαν την άνοιξη με εκδρομή στην Κώμη-Καλλονή.
Με δυο αγκαλιές λουλούδια, μαζεμένα από τους κήπους των κατοίκων του χωριού και γλυκά, μας υποδέχτηκε στην Κώμη η τοπική δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Δενεκαρία, την οποία ευχαριστούμε για την υποδοχή, την ξενάγηση και τη φιλοξενία της.

Στην Καλλονή, στο σχολείο του χωριού, μας περίμεναν με γλυκά και αναψυκτικά ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος κ. Πέτρος Κουκουλάς και η νηπιαγωγός κ. Ζοζεφίνα Παλαμάρη. Οι ζωγραφιές και ένα γλυκό μήνυμα για το σωματείο μας από τα νήπια του χωριού πρόσθεσαν μια ιδιαίτερη συγκίνηση στην επίσκεψή μας.

Τους ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε επίσης:

Την κ. Φραγκίσκα Ρουγγέρη συνταξιούχο δημοτική υπάλληλο, για το κέρασμα και τη βοήθειά της στη διάρκεια του γεύματος.

Τη νηπιαγωγό Φραγκίσκα Ρουγγέρη, η οποία πέρασε να χαιρετήσει την επίσκεψή μας με γλυκό.

Τα μέλη μας κ. Σοφία Βελαλοπούλου για τη δωρεά χρηματικού ποσού, Ρούλα
Κουμαριανού και Τριάδας Ζέρβα-Απέργη για την προσφορά γλυκών και παγωτών.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τουριστικό γραφείο TinosG.K. της κ. Γεωργίας και του κ. Νεκτάριου, για τη δωρεάν μεταφορά με το λεωφορείο τους, την ξενάγηση, το ωραιότατο γλυκό που ετοίμασε για μας η Γεωργία και την ιδιαίτερη αγάπη προς το σωματείο μας!

Περισσότερο Φωτογραφικό υλικό

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.