Το Τήνος Today δίνει βήμα στους αναγνώστες του και ζητάει την άποψη τους για το κλείσιμο της παραλιακής ζώνης. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι 20 Ιουνίου, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 21 Ιουνίου.

H ψηφοφορία έληξε. Σύντομα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα

Σχόλια:

3 comments:

 1. Χρήστος Δ Κλαυδιανός10 Ιουνίου 2016 - 12:44 μ.μ.

  Πολύ ωραία πρωτοβουλία!!

  Είμαι σίγουρος πως αν δεν ψήφιζαν οι ντόπιοι, αλλά οι επισκέπτες της Τήνου, τότε "το υπέρ", θα ξεπερνούσε το 95%.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια, πολύ καλή κίνηση (εάν όντως πιάσει τόπο) και εξαιρετικά εύστοχα ερωτήματα! Μόνο στο 5ο ερώτημα, όπου φαντάζομαι όλοι ενοχλούμαστε με την παρουσία κάποιοων τολμηρών ποδηλατάδων, όμως πώς θα μπορούσαν να αποκλειστούν τα ποδήλατα? Μόνο εάν μπει ειδική λωρίδα ως ποδηλατόδρομος θα μπορούσε να γίνει κάτι νομίζω. Γνώμη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μακαρι να κλεισει ο δρομος. Ειναι μαυρο χαλι αυτο το μπαχαλο με τα οχηματα το βραδι. Οταν εκλεινε κατεβαινε ο κοσμος στην χωρα και απολαμβανε την βολτα του χωρις φοβο για αυτοκινητα και μηχανακια. Δεν μπορω να καταλαβω τι εξυπηρετει η ελευθερη κυκλοφορια των οχηματων το βραδι και ποιο το οφελος ...οταν εκλεινε ο δρομος εσφυζε η χωρα απο κοσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.