Η Shell Τήνου σας κάνει μια προσφορά… με δείκτη προστασίας!

Ξεκινήστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις από ένα πρατήριο Shell, και αποκτήστε ένα από τα 3 αντηλιακά η το λάδι μαυρίσματος Coppertone, με καύσιμα Shell V-Power και μόνο από 3 ευρώ!


Αναλυτικότερα, όσοι πελάτες επισκεφθούν τα πρατήρια Shell, μπορούν να αποκτήσουν το αντηλιακό ή το λάδι μαυρίσματος που επιθυμούν, γεμίζοντας το αυτοκίνητο τους με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power Racing και καταβάλλοντας μόλις €3 επιπλέον. Εναλλακτικά, μπορούν να αποκτήσουν το προϊόν που επιθυμούν, με την αγορά τουλάχιστον 20 λίτρων Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και επιπλέον χρέωση €5.

Όσοι επισκεφθούν τα πρατήρια Shell, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από αντηλιακό γαλάκτωμα Coppertone υψηλής προστασίας SPF 30, μεσαίας προστασίας SPF 15 και αντηλιακό για παιδιά πολύ υψηλής προστασίας SPF 50+. Τέλος, υπάρχει διαθέσιμο και λάδι μαυρίσματος Coppertone για μεταξένιο δέρμα και λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.