Το 3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016 και η επιτυχία του στηρίζεται στους επαγγελματίες της Τήνου. Οι επαγγελματίες του νησιού μας παρέχουν ειδικές τιμές στην μετακίνηση, στην διαμονή, στην διασκέδαση, στο φαγητό, στα παραδοσιακά προϊόντα, στις αγορές από τα τοπικά εμπορικά καταστήματα για τους αθλητές και τους συνοδούς τους. Επίσης, στηρίζουν οικονομικά με την μορφή χορηγιών όλο το event.


Το ΣΚΑΪ TV, το ΣΚΑΪ 100,3 το skai.gr και η VODAFONE δίνουν φωνή στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Ο κόσμος της ιδιωτικής οικονομίας, των παραγωγικών κλάδων παρουσιάζονται σε μία τηλεοπτική εκπομπή μισής ώρας κάθε Κυριακή στις μία το μεσημέρι, την εκπομπή ‘’READY BUSINESS : Τα Νέα Των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων’’, έχουν παρουσία μετά το δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας, δύο ραδιοφωνικά τρίλεπτα Τρίτη και Πέμπτη καθώς και καθημερινή παρουσία στο ένθετο των ΜΜΕ στον skai.gr.

Με αφορμή την συμμετοχή των επιχειρήσεων στην διοργάνωση των αγώνων δρόμου 3 ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016 και την προσπάθεια των επαγγελματιών για την οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας, το ΣΚΑΪ θα βρίσκεται στην Τήνο με επικεφαλής τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Υποφάντη από την Παρασκευή 10 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουνίου για να καλύψει όλα τα δρώμενα των αγώνων, δηλαδή το pasta party στην Κώμη και τις τέσσερις διαδρομές των αγώνων δρόμου.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 το 3 ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016 θα παρουσιασθεί live στην εκπομπή των αθλητικών του ΣΚΑΪ. Αναλυτικό ρεπορτάζ θα βγει την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016.

Το TINOS RUNNING EXPERIENCE έγινε πλέον θεσμός και σίγουρα έχει επιτύχει τον κυριότερο στόχο του : να γίνει η Τήνος γνωστή για πολλούς ξεχωριστούς λόγους.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.