Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 θα γίνει το τελευταίο δρώμενο για το τριήμερο των αγώνων δρόμου 3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα κάνουν μία περιπατητική βόλτα σε ένα από τα ωραιότερα μονοπάτια του νησιού μας κάνοντας την διαδρομή Εξώμβουργο - Ξυνάρα - Κτικάδο -Χώρα. Ο περίπατος θα γίνει σε συνεργασία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου με τον Αθλητικό Σύλλογο ‘’ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ’’.

Η διαδρομή ξεκινάει με επίσκεψη στα ερείπια του αρχαίου κάστρου και ανάβαση μέχρι την κορυφή του Εξωμβούργου, την 2η μεγαλύτερη κορυφή της Τήνου μετά τον Τσικνιά, για να θαυμάσουμε την αμφιθεατρική θέα που προσφέρει και στην συνέχεια κατηφορίζουμε προς Ξυνάρα και στο γραφικό χωριό Κτικάδο. Η επιστροφή από το Κτικάδο στην Χώρα γίνεται από το καλοδιατηρημένο αρχαίο φαρδύ μονοπάτι το οποίο ήταν η κύρια οδός που ένωνε το λιμάνι με το κάστρο. Μια όμορφη διαδρομή με μεγάλη υψομετρική διαφορά αφού από την κορυφή του Εξωμβούργου καταλήγουμε στη Χώρα.

Η διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 2 με 2,5 ώρες.

Το ραντεβού μας για όσους αθλητές και συνοδούς θέλουν να ακολουθήσουν την υπέροχη αυτή διαδρομή είναι την Κυριακή 12/06/2016 στις 08:15 στην στάση του Κ.Τ.Ε.Λ. απέναντι από το ξενοδοχείο ‘’ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ’’ στο εσωτερικό λιμάνι του νησιού. Η μεταφορά των συμμετεχόντων θα γίνει από τον Σύλλογό μας.

Ελάτε να ανακαλύψετε μία άλλη Τήνος και να γοητευθείτε !!!!!!!


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.