Η κορυφαία ερμηνεύτρια τής Bossa Nova και ένα από τα κορίτσια της θρυλικής Nova Banda του Antônio Carlos Jobim Paula Morelenbaum έρχεται σήμερα Τετάρτη στην Τήνο για μια μοναδική βραδιά στο πλαίσιο του 7ου Tinos Jazz Festival, που συνεχίζει με επιτυχία το μουσικό του ταξίδι μέχρι τις 5 Αυγούστου.


Η σύζυγος του φημισμένου τσελίστα Ζακ Μορελενμπάουμ, που μάγεψε το κοινό στο θέατρο του Βώλακα, θα βρεθεί στις 9 το βράδυ στο θέατρο Ουρσουλινών στα Λουτρά, μια από τις ομορφότερες περιοχές του νησιού.

Μαζί της το γκρουπ του κοντραμπασίστα Πέτρου Κλαμπάνη, που με βάση εδώ και 8 χρόνια τη Νέα Υόρκη, είναι αυτή τη στιγμή ο αναγνωρισιμότερος Έλληνας jazzman διεθνώς.

Θα παρουσιάσουν μουσική από την εκτενή δισκογραφία της Paula, καθώς και το project του Π. Κλαμπάνη “ΒΡΑΖίΛ”, που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη στο φημισμένο “Cornelia Street Café”, τον Ιούνιο.

Συμμετέχουν ο Σπύρος Μάνεσης-πιάνο, ο Άγγελος Πολυχρόνου-κρουστά, καθώς και κουαρτέτο εγχόρδων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.