Το ερχόμενο Σάββατο είναι της Αγίας Πελαγίας και η Τήνος αρχίζει τις ετοιμασίες της για να υποδεχτεί την γιορτινή αυτή μέρα. Η Τήνος όμως θα έχει κόσμο; οι Έλληνες τουρίστες θα συνδυάσουν το Σαββατοκύριακο με την εορτή αυτή; Απαντήσεις λίγο παρακάτω.

Ας ξεκινήσουμε από το φλέγον ερώτημα. Ναι, η Τήνος θα έχει κόσμο της Αγίας Πελαγίας σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που δίνει η booking.com (διαδικτυακό σύστημα κρατήσεων για τα καταλύματα). Η πληρότητα στο νησί έχει ανέβει στο 93% μιλάμε πάντα για το Σάββατο και την Κυριακή ενώ στην πόλη της Τήνου είναι στο 92%.


Να θυμίσουμε ότι πέρυσι δεν ήταν ανάλογα τα αποτελέσματα λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας που υπήρχε (βλ. Capital Controls, GREXIT, δημοψήφισμα κ.α). Ελπίζουμε ότι και ο καιρός θα μας "κάνει τη χάρη" και θα σταματήσει να φυσάει τόσο πολύ για να είναι κι αυτός σύμμαχος στην γιορτινή αυτή μέρα για την Τήνο.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε για την μέρα αυτή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία και αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας και την στάθμευση σύμφωνα με τα παρακάτω.

α) Το Σάββατο 23-07-2016 και κατά τις ώρες 06:30 - 08:30 και 22:00 – 23:00 στην οδό Λεωφόρος Μεγαλόχαρης και

β) Κατά τις ώρες 20:30 – 22:00 της ιδίας ημέρας στην οδό Ζαννάκη Αλαβάνου από την αρχή αυτής (ύψος Πλατείας Ελευθερίας) έως και την διασταύρωση με την Περιφερειακή οδό Χώρας Τήνου (ύψος Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής)

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.