Συνεχίζονται στο νησί της Τήνου, οι εργασίες για την «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων και υποθαλάσσιος αγωγός διάθεσης λυμάτων δήμου Τήνου». Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενη μας ανάρτηση, έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των δικτύων επίσης έχουν δημιουργηθεί αντλιοστάσια, καθώς και οι δύο οικίσκοι για τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη.

Κατασκευάστηκε το αντλιοστάσιο Α3 (στην διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής με τον Περιφερειακό), μάλιστα χθες, αφαιρέθηκαν τα προστατευτικά σίδερα. Έχει γίνει πλακόστρωση στο σημείο και τοποθετήθηκε πάλι η κολόνα φωτισμού που είχε αφαιρεθεί για την κατασκευή του έργου. Επίσης, κατασκευάστηκε και το αντλιοστάσιο Α2 (στην περιοχή του Βίντσι). 

Ποιο αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει:

Επί του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού συνολικού μήκους περίπου 1.900 μέτρων για την προώθηση των λυμάτων προβλέπεται: Η κατασκευή τεσσάρων αντλιοστασίων και ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα. Επίσης κατασκευάζεται ο αγωγός μεταφοράς των επεξεργασμένων λυμάτων από το φρεάτιο εξόδου της εγκατάστασης και μέχρι την δεξαμενή αναρρύθμισης του υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.