ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΓι' άλλο ένα καλοκαίρι (ελπίζουμε το τελευταίο) το νησί της Τήνου υπάρχει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην χερσαία ζώνη. Το πρόβλημα αυτό γίνεται αισθητό κυρίως την ώρα που τα καράβια έρχονται στο λιμάνι και τα αυτοκίνητα (ο μεγαλύτερος αριθμός τους) διασχίζουν την χερσαία ζώνη είτε για να κατευθυνθούν στην Ζαννάκη Αλαβάνου είτε σε κάποιο άλλο προορισμό.

Τα παρκαρίσματα στις δύο πλευρές του δρόμου δίνουν άλλο ένα βαθμό δυσκολίας στους οδηγούς που θέλουν να διασχίσουν την χερσαία ζώνη. Αποτέλεσμα, να δημιουργούνται ουρές και η κατάσταση ώρες-ώρες να είναι απίστευτα κουραστική.


Πως μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα;

Με την δημιουργία μιας κυκλοφοριακής μελέτης για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης στην χερσαία ζώνη Λιμένα Τήνου. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για μια μελέτη που θα λύσει αρκετά από τα κυκλοφοριακά προβλήματα όλης της παραλιακής ζώνης όπως, την πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού, την στάση και την στάθμευση των οχημάτων κτλ.

Περιμένουμε τα νεότερα ...

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.