Αναπνοή

Μάτια, πέλματα, κορμός
Πατώ, περπατώ, πηδώ, βουτώ, τρέχω, σταματώ, πέφτω, ξεκινώ
Παίζω, αγγίζω, γνωρίζω τον εαυτό μου, τους γύρω
Στηρίζομαι, στηρίζω, βάρος αφήνω
Βήματα, γλιστρήματα, ρόδες και γυρίσματα
Στροφές, γυροβολιές και λίγο μπαλανσέ
Ανάποδα και ίσια, άγνωστα και ίδια
Τέλος ή αρχή, άπειρο και στιγμή.Σκοπός των δύο τριήμερων εργαστηρίων σύγχρονου χορού- αυτοσχεδιασμού. Απόλαυση κίνησης, μετα-/ συν- κίνησης. Για όσους είναι ανοιχτοί αλλά και έτοιμοι να ανοιχτούν σε βαθιά γι' αυτούς νερά!

Στο δημοτικό σχολείο Τριποτάμου.

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής Απέργη Άννα
6948543537
aperanna@yahoo.gr

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 15, 16, 17 Ιουλίου
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 29, 30, 31 Ιουλίου
Παρασκευές 19.00- 21.00
Σαβ. Κυριακές 11.30- 13.30

Κόστος ενός εργαστηρίου 30€, δύο εργαστηρίων 50€.

Η Άννα Απέργη γεννήθηκε στην Τήνο και είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ραλλού Μάνου.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού, άμεσης σύνθεσης και χορογραφίας με διεθνείς και Έλληνες χορευτές και χορογράφους, μεταξύ των οποίων οι DV8, Akram Khan Dance Company και άλλοι. Διδάσκει σε σχολές χορού και σε θεατρικές ομάδες. Παραδίδει μαθήματα κίνησης και αυτοσχεδιασμού στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σκυτάλης σε δημόσια σχολεία της Αθήνας.

Έχει χορέψει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση στο Φεστιβάλ Transitions III, στο 15o Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, στο Athens Photo Festival :16, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, όπου και έχει παραδώσει σεμινάριο κίνησης. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους χορογράφους P. Cingolani, M. Νέστορα, Π. Κρεμαστά, Μ. Κολιοπούλου και το χοροθέατρο Aleajactaest. Έιναι μέλος της ομάδας Lalo και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στο μουσείο Μπενάκη και στο χώρο τέχνης Art 63.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.