Ομάδα πολιτών της Τήνου δημιούργησαν στο avaaz.gr ένα ψήφισμα με παραλήπτη την Ελληνική Κυβέρνηση, τον Υπουργό Δικαιοσύνης  και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος με αφορμή το κλείσιμο του υποθηκοφυλακείου Τήνου.

Να μην κλείσει το Υποθηκοφυλακείο της Τήνου και των νησιών. 
Γιατί είναι σημαντικό;


Για μία ακόμη φορά, επιχειρείτε σε συνέχεια όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων από το έτος 2010 μέχρι σήμερα να αποδομήσετε ότι έχει απομείνει στα νησιά μας.

Η λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Τήνου είναι εύρυθμη και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του είναι άμεσες και ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις των κατοίκων

Με αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία,  επιχειρείται εκ νέου καταστρατήγηση της
νησιωτικότητας και επιδεικνύει , πλήρη άγνοια του νησιωτικού χώρου και των προβλημάτων που η διάρθρωση του προϋποθέτει, τα οποία εντείνονται και μεγιστοποιούνται, για το σύνολο των τοπικών κοινωνιών, από ανάλογους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Ακατανόητος κρίνεται ο σχεδιασμός κατάργησης δομών που δεν επιφέρουν ουδεμία επιβάρυνση στο δημόσιο, ενώ αντιθέτως η νέα διαμόρφωση που επιχειρείται θα επιφέρει πολλαπλά πλήγματα στον οικογενειακό και επαγγελματικό προγραμματισμό όλων των εμπλεκόμενων με το αντικείμενο, εντείνοντας παράλληλα και την ταλαιπωρία των πολιτών.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.