ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εορτασμού 195ης Επετείου του Οράματος της Οσίας Πελαγίας

Σαββατό  22 Ιουλίου 2017
Ώρα   8 μ.μ. Τέλεση Μεγάλου Εόρτιου Αρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄.
Κυριακή 23η Ιουλίου 2016
Ώρα   6 π.μ. Τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.
Ώρα   7 π.μ. Γενική κωδωνοκρουσία όλων των Ναών της πόλεως Τήνου.
Λιτανευτική πομπή της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης με πλήρη εκκλησιαστική τάξη μέχρι την πλατεία Ελευθερίας, από όπου και θα μεταφερθεί δι’ αυτοκινητοπομπής στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου.
Ώρα   9 π.μ. Τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ναό της Οσίας Πελαγίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄, όπου και η Χαριτόβρυτος κάρα Αυτής.
Ώρα 11 π.μ. Μοναστηριακή Δοχή προς άπαντας.
Ώρα   6 μ.μ. Τέλεση Εσπερινού στον Ιερό Ναό Οσίας Πελαγίας.
Ώρα   7 μ.μ. Λιτανευτική πομπή της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης πεζή στην πόλη της Τήνου

Ώρα    9 μ.μ. Υποδοχή της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της πόλεως λιτάνευση με πλήρη εκκλησιαστική τάξη στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, αφού προηγουμένως αναπεμφθεί δέηση από της εξέδρας της πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του Πανηγυρικού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής

Από τη Διοικούσα Επιτροπή του Π.Ι.Ι.Ε.Τ.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.