Μετά το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Τήνου, την υποβάθμιση του υποκαταστήματος του Ι.Κ.Α. Τήνου και την κατάργηση του προνομιακού Φ.Π.Α. στα νησιά μας, άλλη μία αψυχολόγητη κρατική ενέργεια έρχεται για να κλείσει και τα Υποθηκοφυλακεία των νησιών εκ των οποίων και της Τήνου, μία υπηρεσία που λειτουργούσε οργανωμένα, άψογα και εξυπηρετούσε άμεσα τους πολίτες και που στα βιβλία του κρύβεται όλη η ιστορία της Τήνου.Η ενέργεια αυτή απαξιώνει το νησί μας, το υποβαθμίζει, καταργεί την έννοια και την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας για άλλη μία φορά, αγνοεί τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού μας, θα λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας στην αναπτυξιακή και πληθυσμιακή πορεία του και θα δημιουργήσει πλείστα προβλήματα, καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα οι πολίτες. Αν συνυπολογίσουμε και τα έξοδα για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, την διαμονή και το φαγητό . . .

Θα είμαστε αρωγοί σε όποια μορφή αντίδρασης κατά της απόφασης λάβει ο Δήμος Τήνου και περιμένουμε από όλους τους φορείς και τους Τηνιακούς να πράξουν και αυτοί το ίδιο. Επίσης και το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου όπως και ο Δήμος Τήνου κηρύσσει ανεπιθύμητα πρόσωπα τους βουλευτές που θα συναινέσουν στην εφαρμογή του κλεισίματος του Υποθηκοφυλακείου.

Ζητάμε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αναιρέσει την κατάθεση του νομοσχεδίου και τους βουλευτές του νομού μας να μην ψηφίσουν την σχετική νομοθεσία και να τιμήσουν και να σεβαστούν έστω μία φορά την ψήφο των πολιτών που τους ανέθεσαν την αντιπροσώπευσή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τι να πούμε πια ; Άλλο εκσυγχρονισμό δεν αντέχουμε, φτάνει ! ! ! !


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.