Την Δευτέρα 3 Ιουλίου πραγματοποιήσαμε την δεύτερη μας ψηφοφορία αναφορικά με την κατάργηση του υποθηκοφυλακείου Τήνου. Αν και το δείγμα γραφής δεν είναι πολύ μεγάλο, μπορούμε να πούμε όμως ότι πιθανότατα είναι αντιπροσωπευτικό τις απόψεως του Τηνιακού Πολίτη.


Συνολικά ψήφισαν 310 άτομα. Εκ των οποίων το 87% είναι κατά της κατάργησης του υποθηκοφυλακείου και το 13% υπέρ (!). Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν θα "ιδρώσει" την συγκυβέρνηση. Όμως, η κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου αποτελεί  παντηνιακό πρόβλημα, το οποίο θα οδηγήσει στην αποδυνάμωση του νησιού, καθώς η επιβάρυνση για τους επαγγελματίες, τους υποψήφιους επενδυτές και εν γένει τους κατοίκους και δημότες του τόπου μας.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, εμείς στην Τήνο και γενικά στις Κυκλάδες δεν έχουμε δρόμο για να πάμε στο γειτονικό νησί - πόλη. Δεν έχουν όλα τα νησιά την πολυτέλεια της ακτοπλοϊκής καθημερινής διασύνδεσης. Για να πάει κάποιος από την Τήνο στην Σύρο πρέπει να πάρει το πλοίο της γραμμής. Αυτή την στιγμή το δρομολόγιο Τήνος-Σύρος εκτελείται 4 ημέρες την εβδομάδα και μάλιστα χωρίς επιστροφή την ίδια μέρα.!

Τελικά νησιωτικότητα υπάρχει. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.