Συνάντηση εργασίας μεταξύ στελεχών του Δήμου Τήνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουλίου 2016 στο Δήμο Τήνου.

Εκ  μέρους του Δήμου στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός, η Αντιδήμαρχος κα Αναστασία Δεληγιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Σιώτος και Δημοτικοί Σύμβουλοι.  Την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου εκπροσώπησαν ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Στυλιανός Μπρίγγος και ο Έπαρχος  Τήνου κ. Γιάννης Γιαγιάς.

Στη συνάντηση τέθηκαν εκ μέρους του Δημάρχου όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας και πραγματοποιήθηκαν επί τόπου πολλές επαφές με την Κεντρική Κυβέρνηση για την επίλυση αυτών.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δήμαρχος Τήνου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου καθώς και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη για την αύξηση της χρηματοδότησης κατά 250.000,00€ (συνολικό ύψος χρηματοδότησης 400.000,00€) προκειμένου να τοποθετηθεί κλιματισμός – αερισμός  στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου καθώς και να ολοκληρωθεί η  διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.