Ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της στην  υπερπροσπάθεια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κατά την διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς στις 9 προς 10 Ιουλίου που απείλησε τον οικισμό των Υστερνίων, έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υστερνιωτών, σας ευχαριστεί θερμά για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλατε  το βράδυ του Σαββάτου 9  Ιουλίου μέχρι το ξημέρωμα τις 10 Ιουλίου για την κατάσβεση της απίστευτης για τα Τηνιακά δεδομένα πυρκαγιάς.

Ξεπερνώντας με κάθε δυνατή προσπάθεια τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες της περιοχής , αλλά και με αντίπαλό σας τον ισχυρό άνεμο, καταφέρατε μαζί με βοήθεια των κατοίκων να γλιτώσετε κυριολεκτικά τον οικισμό μας από τα χειρότερα.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε πραγματικά να ήταν το τελευταίο συμβάν για το νησί μας.

Στην απρόσωπη καθημερινότητα που ζούμε σας αξίζει η αναγνώριση και η ευγνωμοσύνη μας.

Στη διάθεση σας για όποια πληροφόρηση και βοήθεια θα εξυπηρετούσε για να αποφύγουμε ή καταστείλουμε μελλοντικά συμβάντα, ακόμη και σωστή ενημέρωση του κόσμου.                                                                        
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος
Δασύρα Φραντζέσκα

Με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να απαντάει κι εκείνη με ευχαριστήριο λέγοντας

Ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του  Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Τήνου, σας ευχαριστούν θερμά  για την προσφορά  σας , τριών(3) χειρονακτικών εργαλείων (τσεκουροκασμάδες κομπλέ) , στη Πυροσβεστική Υπηρεσία .

Μαζί με τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες, σας γνωρίζουμε πως η ευγενέστατη προσφορά σας είναι μια αντιφώνηση στην τόσο υπεύθυνη και ευαίσθητη αποστολή μας .

Σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία .

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.