Με  την  συμβολή του Δήμου Τήνου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες το  social media event #FFislandhopping, που συνδιοργάνωσε η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain με τον όμιλο Folli Follie.

Tην Κυριακή 3 Ιουλίου, 10 διεθνείς fashion bloggers, digital influencers  και παρουσιάστριες, των οποίων οι λογαριασμοί  στα  social media συγκεντρώνουν  πάνω από 10.000.000 ακολούθους – μεταξύ των οποίων το φαινόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Sonia Esman, η παρουσιάστρια του E! Entertainment Louise Roe, οι ηθοποιοί  Τόνια Σωτηροπούλου και Πατρίσια Περιστέρη,  φιλοξενήθηκαν στην Τήνο.Ο Δήμος συνέβαλλε ουσιαστικά στην διοργάνωση, η δε  αντιδήμαρχος κα Δεληγιάννη  υποδέχθηκε, συναντήθηκε  με τους παραπάνω και τους έδωσε αναμνηστικά και διαφημιστικά  έντυπα της Τήνου.

Η παραπάνω διοργάνωση αποτελεί μία καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την πιο δυνατή digital ενέργεια επικοινωνίας και προώθησης προορισμού. Κάτω από την ομπρέλα του hashtag οι εικόνες της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Τήνου   αναμένεται να πλημμυρίσουν τις οθόνες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Την 3η Ιουλίου το ανωτέρω γεγονός μετατράπηκε σε έναν παγκόσμιο πρεσβευτή της ελληνικής φιλοξενίας και προέβαλε την Τήνο , αφού δημιούργησε  σημαντικό αριθμό posts, τα οποία συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα περισσότερα από 900.000 likes σε  Facebook, Instagram και Snapchat.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.