Τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλλονής - Καρκάδου Τήνου. Αναλυτικά έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες.

- 16 Ιουλίου. Θεατρική Παράσταση από την Ερασιτεχνική Σκηνή «Γιάννης Αλεξάκης» με το έργο του Maurice Hennequin «Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΗΤΑΝ ... ΚΟΡΙΤΣΙ». Ανοικτό Θέατρο Καλλονής.


- 7 Αυγούστου. Οδοιπορικό. Στις 16.00 (4 το απόγευμα) εκκίνηση από τη στροφή προς Χαλακιά του δρόμου Αετοφωληάς –Πλατειών. Διαδρομή: Χαλακιά - Αγ. Πέτρος – Φάμπρικα – Δρακόλακας – Καραμπούσα - Πάνορμος.

- 13 Αυγούστου. Διασκέδαση – Χορός – Γλέντι, με το συγκρότημα του Χρήστου Φιοράντη. Θέατρο Καλλονής. Διοργάνωση από το νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλονής-Καρκάδου το καταστατικό του οποίου εγκρίθηκε με την διάταξη 3/2016 της Ειρηνοδίκη Τήνου.

- 24 Αυγούστου. Εσπερίδα Λόγου με αναφορές στα Κάτω Μέρη με την ευρεία έννοια και πολύπλευρες προσεγγίσεις: Δημογραφική, κοινωνική, πολιτιστική κ.λ.π. από ειδικούς και εκλεκτούς όπως πάντα εισηγητές.

- 27 Αυγούστου. Προβολή Ντοκυμανταίρ με θέμα: «Τα μονοπάτια του Δία», από τον ακαταπόνητο δουλευτή και καλό φίλο Γιώργο Αλεξόπουλο.

Μετά από προσωπικές προσπάθειες τριών ετών, με την συνδρομή του φίλου Γιαννούλη Αλβέρτη έφτασε η ¨ευνοϊκή¨ συγκυρία (πάντα υπήρχε η θετική βούληση) και παραχωρήθηκε στο Σύλλογο για χρήση το σπίτι-φούρνος που βρίσκεται στο επάνω μέρος του Θεάτρου της Καλλονής, από τα αδέλφια Ειρήνη, Μαρία και Γιάννη, τα παιδιά του Μάρκου και της Άννας Αρμάου.

Εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες, επισημαίνω τη μεγάλη σπουδαιότητα της παραχώρησης που συνεισφέρει τα μέγιστα στις δυνατότητες που δίνονται στο Σύλλογο: Άνετη πρόσβαση, αποθήκευση εξοπλισμού και μεγάλη ευκολία στην οργάνωση των εκδηλώσεων. Επιπροσθέτως δίνεται η ευχέρεια επισκευής και προσθήκης των απαραίτητων εγκαταστάσεων κουζίνας και W. C.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση. Καλή Αντάμωση.
Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος
Παντελής Αρμάος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.