Οκτώ διεθνείς fashion bloggers και 2 celebrities από την Ελλάδα ταξίδεψαν στις Κυκλάδες από την 1 έως τις 3 Ιουλίου, αναδεικνύοντας την φωτεινή πλευρά του εαυτού τους, και αντλώντας έμπνευση από την καλοκαιρινή καμπάνια της Folli Follie "Silver Summer".


Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στο νησί της Τήνου βρέθηκαν την Κυριακή 3 Ιουλίου. Επισκέφτηκαν χωριά  του νησιού και φωτογραφήθηκαν σ' αυτά. Μεταξύ άλλων ήταν η Louise Roe, η Lily May Mac, η Sonya Esman, η Nina Urgell Cloquell, η Ζίνα Χαρκοπλιά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, η Sabrina Chakici και η Claire Chanelle έζησαν μία πολυτελή lifestyle island hopping εμπειρία.

Η digital αυτή ενέργεια, που πρώτη η Folli Follie πραγματοποίησε στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotel Brain, έδωσε δυναμικό παρόν όχι μόνο στα social media αλλά και στο επίσημο παγκόσμιο site follifollie.com, όπου όλοι οι λάτρεις του brand ενημερωνόντουσαν διαρκώς και με instant χαρακτήρα σχετικά με τα λαμπερά δρώμενα, τα μοναδικά happenings και το πολυτελές πρόγραμμα που ακολουθούσαν οι 10 international fashion influencers στα νησιά των Κυκλάδων.

Μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο site (shopable Instagram gallery) αφιερωμένη αποκλειστικά στις 10 Island trotters, είχαν όλοι την ευκαιρία να παρακολουθούν τις περιπέτειες των διάσημων fashion bloggers και celebrities, να ανακαλύψουν ξεχωριστά styling tips, καθώς και να επωφεληθούν από καθημερινές προσφορές και να αποκτήσουν online τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ και τα ρολόγια των αγαπημένων τους fashion προσωπικοτήτων.

με πληροφορίες από το www.newmoney.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.