Ο μεγάλος διαγωνισμός συνεχίζεται από σήμερα 15 Σεπτεμβρίου και μέχρι την λήξη του διαγωνισμού 27 Σεπτεμβρίου, όποιος βάλει καύσιμα Crustal 30€ κερδίζει δύο (2) λαχνούς για συμμετοχή στην κλήρωση του ΙPhone6

Από το 1954 μέχρι και σήμερα, η Ελίν ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των καυσίμων της και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στο πρατήριο μας, συνεργάτη και επίσημο μέλος του δικτύου ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. θα βρείτε τις τρέχουσες προσφορές.


Βάλτε καύσιμα Crystal αξίας 30€ & μπείτε στην κλήρωση για ένα IPhone 6!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος με περισσότερα από ένα δελτία συμμετοχής. Θα εκδοθούν συνολικά 999 δελτία για κάθε μήνα που βρίσκεται σε ισχύ ο διαγωνισμός (π.χ. 999 δελτία συμμετοχής για τον Αύγουστο, 999 δελτία για τον Σεπτέμβριο κ.ο.κ).

Κλήρωση Σεπτεμβρίου

Νικητής θα αναδειχθεί ο κάτοχος του δελτίου συμμετοχής του οποίου οι αναγραφόμενοι αριθμοί θα είναι ταυτάριθμοι με τους τρεις τελευταίους του Α' Λαχνού Τρίδυμου Λαϊκού Λαχείου που θα κληρωθεί κατά τη κλήρωση της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2016 και σύμφωνα με με τον επίσημο κατάλογο της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. 

Ένα δοχείο λάδι 20lt DieselTec 15W-40 στην εξαιρετική τιμή των 75€ και δώρο μια φόρμα εργασίας στα χρώματα της ΕΛΙΝΟΙΛ

Δώρα που σας "πάνε" πολλοί:
Κάρτα στόλου οχημάτων ε-card


Καύσιμα που ελέγχονται από το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων & Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου

Υψηλής Ποιότητας Λιπαντικά ΕΛΙΝ

Πληροφορίες

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων/Ανεφοδιασμός Σκαφών 
Αλβέρτης Π. Ευάγγελος 
Βαγιά • Τήνος 
Τηλ. 22830 22175
Κιν. 697.479.1223

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.