Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό την υπογειοποίηση δικτύου σε δρόμο του νησιού. Πιο αναλυτικά.

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Πρακτορείο Τήνου έστειλε έγγραφο στο Δήμο Τήνου με το οποίο ζητάει την χορήγηση άδειας εκσκαφής, με σκοπό την κατασκευή έργου υπογειοποίησης δικτύου σε τμήμα του δρόμου στην περιοχή πίσω από τον Ναό της Παναγίας.


Κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως ο Πρόεδρος του σώματος κ. Ιωάννης Σιώτος, κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει για την χορήγηση της αιτούμενης από την ΔΕΔΔΗΕ άδειας εκσκαφής.

Τόνισε δε ότι, εφόσον το σώμα αποφασίσει θετικά στο αίτημα αυτό της ΔΕΔΔΗΕ, τότε η εν λόγω άδεια θα πρέπει να τελεί υπό την αίρεση ότι η ΔΕΔΔΗΕ: α) θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη ατυχημάτων σε πεζούς και οχήματα, β) θα αποκαταστήσει πλήρως τον δρόμο στον οποίο θα εκτελέσει τις εν λόγω εργασίες, γ) η εκτέλεση των προκείμενων εργασιών θα λάβει χώρα υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου κ. Ιάκωβου Απέργη και δ) οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα επί του θέματος, θέτοντας βέβαια, τις παραπάνω προτεραιότητες. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.