Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό του Τριποτάμου από την Πέμπτη έως και το Σάββατο (18-20/8/2016), στο πλαίσιο της «3ης Γιορτής κρασιού». Αμπελουργοί, οινοποιοί, και δεκάδες κόσμου «αγκάλιασαν» την προσπάθεια που κατέβαλε ο Σύλλογος Τριποταμιανών & Σπεραδιανών για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή.

Όσοι βρέθηκαν το τριήμερο από 18-20 Αυγούστου στον Τριπόταμο εκτός από το γλέντι του Σαββάτου, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά άλλων εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Σύλλογος του "Κάβου".

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν το νησιώτικο γλέντι του Σαββάτου 20/8 με ζωντανή μουσική και γλέντι με  γεμάτα ποτήρια από άφθονο κρασί, την Παρασκευή 19/8 εκδήλωση με τίτλο Μικροί αμπελουργοί στον Τριπόταμο "2", την Πέμπτη 18/8 το πρόγραμμα είχε συζήτηση με θέμα "Το αμπέλι της Τήνου χθες και σήμερα" με ομιλητή τον Μιχάλη Κοντιζά.


Όλες τις ημέρες στον εκθεσιακό χώρο του λαογραφικού μουσείου μας θα φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής της κας Γαρυφαλλιάς Πλυτά.

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς.

1ος: 1604   Ξυνιαδάκης
2ος: 3023   Αυγουστίνος Γαβριήλ
3ος: 2644   Χάλαρης Γιώργος
4ος: 2826   Μουστάφης Κων/νος
5ος: 0223   Σιώτου

Οι διοργανωτές απευθύνουν ευχαριστίες προς το Φεστιβάλ Τήνου, όλους τους χορηγούς, τους εθελοντές, τους παράγοντες που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η Γιορτή καθώς και όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους ...

«...Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»
Φωτογραφικό υλικό Αντώνης Βιδάλης


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.