Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που πετύχατε την εισαγωγή σας στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης! Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν μετά από μια δύσκολη χρονιά και το πρώτο βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας, μόλις έγινε. Συνεχίστε την πορεία αυτή με την ίδια θέρμη, "χρωματίστε" την με τις δικές σας επιλογές και τις δικές σας ικανότητες! Με γνώμονα την τωρινή επιτυχία, αλλά και τις μελλοντικές σας ακαδημαϊκές επιτυχίες, κατακτήστε το αύριο! Σας ευχόμαστε, λοιπόν, καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στο ακαδημαϊκό σας έργο!


Όσον αφορά εκείνες και εκείνους που δεν καταφέρατε να πάρετε το εισιτήριο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά είναι ένα από τα πολλά μέσα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Στη ζωή υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών και θα σας δοθούν άλλες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας και να πετύχετε τους στόχους σας!

Οι διαχρονικές επιτυχίες των μαθητών αποτυπώνουν την εξαιρετική δουλειά των καθηγητών του νησιού μας που μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια για το δύσκολο αγώνα των πανελλαδικών. Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους καθηγητές, οι οποίοι μαζί με τους γονείς στάθηκαν δίπλα στα παιδιά ως πολύτιμοι συμπαραστάτες και έμπειροι συνοδοιπόροι!

Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα και καλή φοιτητική ζωή!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.