Ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης Πλέσσας και ο ερμηνευτής και ενορχηστρωτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές τους, με γνωστά και αγαπημένα ακούσματα, που η σφραγίδα τους στο χρόνο παρέμεινε ανεξίτηλη: τα τραγούδια που δεν έχουν εποχές.

 Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένα όνομα-μια ιστορία και μια τεράστια παρακαταθήκη στον πολιτισμό και στην μουσική παιδεία της Χώρας μας. Ο άνθρωπος, που με τις συνθέσεις και τα τραγούδια του γαλούχησε πολλές γενιές και μέχρι σήμερα συνεχίζει να μεταλαμπαδεύει τις μουσικές του γνώσεις, να ανακαλύπτει και καθιερώνει καλλιτέχνες και αγγίζοντας τα πλήκτρα του πιάνου, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να συγκινεί και ταξιδεύει μελωδικά το κοινό του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με σεβασμό στο έργο του μεγάλου δημιουργού εμπνέεται από αυτό, διασκεδάζει, ενορχηστρώνει και ερμηνεύει μερικά, από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Μαζί τους η Ανδριάννα Μπάμπαλη και ο Τάσος Χαλκιάς. Τους συνοδεύει η ορχήστρα των ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.

Η συναυλία του ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ θα γίνει στη μεγάλη πλατεία του Βεναρδάδου, την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, στις 21.15, υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ Δήμου Τήνου. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται, στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, στα γραφεία του festival στη Χώρα και στη wind.

Προπώληση 10€ και πώληση 12€.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα λειτουργεί αναψυκτήριο.

Τήνος 5/8/2016,
για το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, 
ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Σώχος.

Το ΚΤΕΛ Τήνου ενημέρωσε τους διοργανωτές πως δεν διαθέτει λεωφορείο από την Χώρα (πέραν του καθορισμένου δρομολογίου) για την συναυλία. 

Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πάρουν το Λεωφορείο των 18.30 για Πάνορμο και θα επιστρέψουν στις 23.30 μετά την συναυλία επιβιβαζόμενοι από τον Βεναρδάδο. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.