Επιστολής προς την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου και στο Δήμο Τήνου με κοινοποίηση στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου έστειλε ο Έπαρχος του νησιού κ. Ιωάννη Γιαγιάς. Η επιστολή αναφέρει:

Όπως θα γνωρίζετε κατά το διάστημα μηνός Ιουνίου και Ιουλίου του 2016 εκδηλώθηκαν στο νησί μας αρκετές πυρκαγιές, οι περισσότερες κατά τις νυχτερινές ώρες με μεγάλα μέτωπα λόγω των ισχυρών ανέμων. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Τήνου, με Διοικητή τον Επιπυραγό κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη, ενήργησε ταχύτατα και με μεγάλο επαγγελματισμό και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο και τελικών να κατασβήσουν όλες τις πυρκαγιές χωρίς να κινδυνεύσουν κατοικίες και κυρίως ανθρώπινες ζωές.


Για τον παρακάτω λόγο αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και τις ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου καθώς και στο Διοικητή του κλιμακίου κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη και να επισημάνω την υπεράνθρωπη προσπάθεια όλων, παρ' όλη την έλλειψη εξοπλισμού (προβληματικών μηχανοκίνητων οχημάτων πυρόσβεσης κ.τ.λ)

Παρακαλώ όπως έχετε υπόψη σας τη επιτακτική ανάγκη για το σταδιακό εκσυγχρονισμό των οχημάτων είτε με επισκευή είτε με αντικατάσταση του εξοπλισμού αυτού.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.